مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام! ضابطه قاضی برای اینکه تشخیص دهیم دعوی واهی است!؟ (با توجه به کلید واژه ورود ثالث تبعی) مختصراً شرح دهید! با تشکرر

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم ضابطه قاضی یعنی چه متوجه سوالتان نشدم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی به موضوع و دلایل طرف مقابل دارد

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. منظور اینست که ورود شخص ثالث به دعوا برای اطاله دادرسی است و قاضی از دلایل و مستندات پرونده میتواند این را تشخیص دهد. در ورود ثالث تبعی ،ثالث مدعی حق داشتن در دعوای اولیه نیست بلکه اگر یکی از طرفین در دادگاه برنده شود برای او منفعت دارد. این منفعت می تواند در حال حاضر یا در آینده به او برسد و همچنین ممکن است منفعت مادی یا معنوی باشد.