مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ادغام پرونده

سلام.پسر بنده چهار تا پرونده جداگانه با شاکی خصوصی داشت نزدیک به 6 سال زندان هست البته تو این مدت رضایت کل گرفتم الان شاکی نداره فقط حبسش مونده یکبار درخواست کردیم موافقت نکردن برای ادغام الان شاکی نداره آیا قبول میکنن وضمنا من که بیرون هستم آیا از من قبول میکنن کارهاشون انجام بدم یا باید از زندان خودش درخواست بزنه .یک هفته پیش درخواست پابند کرده از داخل زندان موافقت نکردن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق قاضی اجرای حکم و قاضی صادر کننده درخواست کتبی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
در صورت تعدد جرائم ، اصل بر این است که باید تمام مجازات ها اجرا گردد مگر در ‌موارد خاص تعدد جرم