مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکرد شارژ ساختمان

با درود من مدیر ساختمان 10 واحدی هستم که 9 واحد مسکونی و یک واحد تجاری غیر فعال دارد 2 سوال دارم . 1-بابت دیر کرد در پرداخت شارژ و هزینه ها در جلسات ساختمان تصمیم گرفتیم جریمه مشخص کنیم تا عدالت در مورد افراد بی توجه و افرادی که همیشه همکاری دارن بر قرار شود آیا جریمه بابت دیر کرد از نظر قانون اشکالی دارد 2- واحد تجاری که تمیز نگه داشتنش مشکل ما هست باید شارژ پرداخت کند

پاسخ ها :

جریمه دیرکرد شارژ ساختمان شارژ واحد تجاری در ساختمان شارژ ساختمان ساختمان