مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرد کرد شارژ ساختمان

بنده در یک مجتمع مسکونی 60 واحدی زندگی میکنم که هیئت مدیره در خصوص پرداخت شارژ چنانچه مالکی در تاریخ تعیین شده شارژ را پرداخت نکرد حتی اگر یک روز دیر پرداخت کند 20درصد جریمه دیر پرداخت شارژ میخورد و چنانچه شخصی هم 6 ماه پرداخت نکند باز هم 20درصد به ازاء هر ماه جریمه میشود .
سوال.
1- آیا این جریمه قانونی است؟
2- آیا جریمه کردن مبنا و قانونی ندارد ؟
3-آیا هیئت مدیره خودش می تواند چنین تصمیمی بگیرد ؟
4- در کل روش قانونی محاسبه و دریافت جریمه برای دیر پرداخت کردن شارژ چگونه است .

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اعتراض کنید علیه ایشان به شورای حل اختلاف