مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمه برای خسارت تصادف

با سلام
بنده راکب موتور سوار هستم سه ماه پیش یه پراید به موتور من زد و جلوی موتور کاملا آسیب دید. افسر کروکی کشید و پراید مقصر حادثه شد.
به بیمه ... مراجعه کردم برای بعد سه ماه رفت و آمد بیمه اعلام کرده موتور بنده مستهلک بوده و خسارتی به شما تعلق نمی گیره.
در صورتی که موتور بنده خود 10 میلیون خسارت دیده و بنده تو این سه ماه از کار خود افتاده ام. آیا میشود از بیمه شکایت کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است