مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق بازنشستگی پدر بزرگ

خانومی سن بالا که همسرشون فوت کرده و چون همسرشون بیمه نبودن و حقوق بازنشستگی نداشتن

از طرف پدر خودشون که ایشون هم فوت شده حقوق بازنشستگی بهشون تعلق گرفته

این خانوم دختری دارند 37 ساله که ازدواج نکرده و درامد و بیمه ای نداره

میخواستم بپرسم امکان این هست این بیمه بعدها به این دختر هم تعلق بگیره(یعنی از طرف پدربزرگشون)

پاسخ ها :

دریافت حقوق بازنشستگی پدر بزرگ مستمری پدر بزرگ