مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف سند ملک مشاعی به متراژ 2600 مشاع و وجود سند اعیانی بنای حمام مخروبه 120متربنام غیر

تعیین تکلیف سند ملک مشاعی خدماتی به متراژ 2600 بنام صاحبان مشاع و وجود سند اعیانی بنای حمام مخروبه به متراژ 120متر طبق سند به نام افرادغیر
لازم به ذکر است ملک خدماتی بوده و حمامی در آن داشته که مخروبه و از بین رفته است ( کارشناسی دادگاه در این زمینه وجود دارد)و بخشی ازمالکیت اعیانی حمام مخروبه متعلق به مالکان عرصه است و بخش دیگر در زمان گذشته مالکان عرصه اعیانی خود را جهت اداره حمام به غیر واگذارنموده و سند اعیانی بنام آنان صادر شد

هم اکنون مالکان عرصه , ملک را که کلا بنام خودشان است از خدماتی به مسکونی تبدیل نموده اند
در حال حاضر مالکان عرصه مطمئن هستند که صلح و سازش جوابگو نیست می خواهند جهت جلوگیری از رودرروئی با افراد , و باطل نمون سند اعیانی با توجه به عدم وجود بنا و هرگونه ادعای غیر, مبلغ اعیانی متراژ فوق را از سوی دادگاه تعیین و به حساب اداره ثبت بریزند

چه اقدامی در خصوص آن می شود انجام داد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید منتظر شوید که ادعا وشکایت صورت بگیرید سپس اقدامات لازم قانونی انجام شود و یا اینکه قبل از هر چیز توافق کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و در

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که پیگیری شود شما می‌توانید دفاعیات متقابل را به عمل بیاورید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است