مشاوره حقوقی رایگان - داره از من بزور پول میگیره

سلام من تهرانم شخصی از کاشان به من زنگ زد و بابت انجام کارش از من یکو هفتصد داد بعد گفت نمیخواد من گفتم پولتو میدم و دادم الان رفته شکایت کرده من پول ندادم گولش زدم کلاهبرداری و... من چیکارکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پولش را پرداخت کرده باشید شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام رسید واریز وجه را نشان دهید و دفاع کنید اگر ایشان بکارتتون نریخته ایشان بایدثابت کنند پولی بشما دادند واگر شما بپذیری و بگید من پولتو برگردوندم اینجا پول دادن ایشان اثبات شده و حالا شما باید اثبات کنید که به ایشون برگردوندید