مشاوره حقوقی رایگان - تعهد دستنویس

درود سال 1401 همسرم به من تعهد دادن اگر تا تاریخ برج 31.6.1401 مدرک زبان آیلتس 6 نگرفتن 6 دونگ از خونه رو با ادرس دقیق بنام من میزنن که البته موفق نشدن تعهد با خط خودشون و امضای خودشون هست من هم امضا کردم آیا میتونم بر اساس این برگه دستنویس شکایت کنم و خواستار اجرای تعهد بشم؟ آیا موفق میشم 6 دانگ رو بنام خودم بزنم؟
ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست بدهید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام میتونید ابتدا دادخواست الزام با ایفای تعهد بدید ، در صورت عدم ایفای تعهد ، الزام ایشون به انتقال مال موضوع ضمانت اجرا را درخواست بدید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه بین طرفین تعدنامه و توافق صورت گرفته و عقد بیع شامل نمی‌شود ابتدا می‌بایست الزام ایشان را بخواهید و در صورت عدم الزام می‌توانید درخواست را داشته باشید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام بله. دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیتوانید دادخواست الزام به ایفای تعهد دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی بدهید