مشاوره حقوقی رایگان - اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی و خارجی

با سلام من متهم هستم به اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم بر ضد امنیت داخلی/خارجی،توهین به رهبری،توهین به مقدسات اسلام
برای من کیفرخواست صادر شده و میخواستم بدونم حداکثر مجازات باتوجه به اتهامات بنده چقدر هست ؟
من دارای سو سابقه نیستم ایا امکانش هست درصورت حبس تعزیری با پابند الکترونیکی حبس خود را در منزل بگذرانم

پاسخ ها :

مسلم بنیادی

جناب آقای مسلم بنیادی :

سلام .شما اتهامات مختلف و متعدد تا سه جرم دارید و موضوع مشمول تعدد جرم هست و میزان حبس تعیین شده توسط دادگاه رسیدگی کننده مشخص می شه .
با توجه به نوع اتهامات امکان موافقت با بهره مندی از پابند الکترونیکی در وهله نخست ، کم هست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق ماده 601 قانون مجازات اسلامی در صورتی که عنوان محارب بر آن صادق نباشد به دو تا 5 سال حبس در نظر گرفته می‌شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حبس بسته بنظر قاضی احتمال دارد تخفیف قایل شوند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حبس طولانی مدت امکان استفاده است نهاد های تخفیفی یرای شما میسر نیست