مشاوره حقوقی رایگان - تعهد پلیس امنیت اخلاقی

سلام چند روز پیش از پلیس امنیت اخلاقی با من تماس گرفتند و گفتند که باید برم داخل سامانه ی ثنا ثبت نام کنم و یک فرم تایید صلاحیت بود فک کنم پرینت بگیرم و مراجعه کنم به پلیس امنیت برای کشف حجاب در اماکن عمومی و گفتن اگر مراجعه نکنم تا هفته ی دیگه حکم جلبم صادر میشه
حضوری رفتم و تایید صلاحیت سامانه ی سنا رو هم با خودم بردم حالا امروز پیامک ابلاغیه واسم اومد برای یک ماه دیگه و نوع علت حضورم رو رسیدگی زده و نوع ابلاغیه هم زده ابلاغ اخطاریه/احضاریه حضور در جلسه رسیدگی برای شخص ذی سمت و مرتبطین و وقتش برای یک ماه دیگست اگر برم اونحا چه حکمی بهم میدن؟فقط تعهد میگیرن؟

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام نگران نباشید انشاءالله با یک تعهد حل می شود .