مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی برای کشف حجاب

سلام، وقت بخیر.
تعهد کافیه یا توقیف می کنند؟
مالک محترم خودروی شماره فلان در خودروی شما در آدرس فلان تاریخ 1399/11/24-18:29 جرم کشف حجاب صورت گرفته است. با توجه به تکرار و عدم توجه شما به تذکر قبلی، ظرف مدت 10 روز آینده جهت تعیین تکلیف به نزدیکترین مرکز پلیس امنیت اخلاقی محل زندگی خود مراجعه نمایید.

پاسخ ها :

مراجعه به پلیس امنیت اخلاقی برای کشف حجاب تعهد پلیس امنیت اخلاقی توقیف خودرو توسط پلیس امنیت کشف حجاب خودرو