مشاوره حقوقی رایگان - عدم ذکر نام یکی از وراث

با سلام و عرض خسته نباشید
با توجه به عدم ذکر نام یکی از وراث در دادخواست و که به صورت عمدی بوده است و در قانون به عنوان جرایم خاص عنوان شده است .

طرح شکایت
1. با چه موضوعی باید باشد؟
2. چطور انجام تحقیقات بدوی و اولیه را مستقیماً از طریق بازپرسی یا دادیاری و حذف کلانتری و شعبات صلح و سازش به دلیل اطاله دادرسی و غیره درخواست نمایم.؟
3.صرف ارتکاب جرم و احراز سو نیت براز مجازات کافیه یا حتما باید منجر به ورود خسارتی شده باشه ؟

ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه با اخذ برگ انحصار وراثت اقدام به تقسیم مالی شده باشد در حکم کلاهبرداری خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم کلاهبرداری صرف تحقق صورت میگیرد و نیاز به اثبات خسارت نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام درخواست اصلاح دهید
اگر باهمین انحصار وراثت مالی را مالک شدند طرح دعوای کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع