مشاوره حقوقی رایگان - گوشی

سلام خسته نباشید شوهرم استرداد گوشی داده بود ودادگاه به نفع اون رای داد که من گوشی رو بهش برگردونم الا من عکس وفیلم وپیامای وسابقه گوشیم را پاک کنم وگوشی را تحویلش بدم وشوهریم با برنامه اطلاعات گوشی منو برگردونه ودر دادگاه ازش استفاده کنه جرمه ؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر ایشان از اطلاعاتی که در گوشی خود می‌باشد استفاده کنند جرم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی وجود ندارد
بازگشت به کارخانه بدهد کاری نمی تواند انجام دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله جرم می‌باشد می‌توانید قبل از انتقال گوشی به کارشناسان موبایل مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
در دادگاه استفاده قانونی نماید خیر جرم نیست…

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با توجه به اینکه استرداد گوشی حکایت از مالکیت ایشان دارد بازیابی اطلاعات نسبت به ما یملک خود جرم نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر اگر استفاده قانونی نماید جرم نیست
شما میتوانید انکار نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به پاکسازی کامل اطلاعات خود به طریقی که غیرقابل برگشت باشد از طریق متخصصین در حوزه موبایل بهره‌مند شوید؛ چرا که اگر شوهر شما به هر علتی به آن اطلاعات دست پیدا کند به دلیل اینکه این گوشی در مالکیت ایشان است هیچ جرمی به منصه ظهور نخواهد رسید.