مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه

سلام و احترام
ما ساکن آپارتمانی 6 واحده هستیم که هر واحد دارای یک انباری مسکونی میباشد، یکی از واحدها انباری را به انباری مغازه فست فود سوخاری بعنوان مسکونی اجاره داده است ولی روزانه تمامی مرغ های مغازه در این واحد شسته میشود، حال سوال این است:
چگونه میتوان از مالک این انباری که بدلیل عدم پذیرفتن و عدم پرداخت هزینه آب مربوط به انباری خود باعث تحمیل و تقسیم اجباری هزینه بالای آب به ساکنین آپارتمان شده است و پنهانکاری در تعداد نفرات بعنوان مستاجر داشته ( 2نفر اعلام کرده بودن در صورتیکه به 5 نفر اجاره دادن) و پنهانکاری در مورد استفاده انباری ( تجاری و شستشوی روزانه تمامی مرغ های مغازه به جای مسکونی) شکایت نمود، لطفا مراحل را بفرمائید. سپاسگزارم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تانین دلیل کنید و مطالبه خسارت نماییدداز جهت‌تغییرکاربری هم از طریق شهرداری پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دا‌دخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر نسبت به تغییر کاربری و استفاده جز انباری شکایت دارید می‌بایست موضوع صورتجلسه شود اما اگر در خصوص هزینه‌ها ادعا دارید می‌توانید دادخواست بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید تا موضوع بررسی شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تغییر کاربری اتفاق افتاده است که از طریق شهرداری قابل پیگیری است.
در خصوص هزینه‌های به بار آمده نیز توصیه می‌شود در وهله اول به مستاجر واحد مذکور اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم افاقه، اقدام به شکایت کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد شکایت به بهداشت بعد شکایت به دادسرا