مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پول نزول

سلام خدمت شما سرورگرامی،بنده مبلغ 65میلیون تومان 7ماه پیش ازکسی گرفتم ازروی ناچاری و نداشتن بخاطرپول پیش خونه،تواین 7ماه 65میلیون باسودش شده 95میلیون اون طرف هم سه ماه یه کاغذی اوردکه اینوبرای خاطرجمعی امضابزن داخل اون نوشته بودکه معامله حلال وبابت شراکت تویه کاری این پولوبه تودادم،همون اولش هم که پولوداداندازه150میلیون ازمن سفته گرفت ویک کاغذسفیدامضا،الان تاریخ پس دادن رسیده ومن ندارم کارگرم وخرج ومخارج 5نفربه عهده من هست ومیخوام پول طرف روبصورت ماهانه وقسطی پس بدم طرف میگه بایدبیایی محضر وقراردادمحضری رسمی بنویسی وتوی 4ماه تسویه کنی وسود4ماه رو هم بدی اونم یه سودبسیاربالامیلیون 150تومن ماهانه بنظرشمامن الان چیکارکنم واقعا موندم،قبلن هم قبل سال بااین طرف کارکردم وسودپول هاشوماه به ماه حسابش واریزمیکردم ورسیدهاشم دارم خواهشمندم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا راهنمایی دقیقی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اصل مبلغ را مسترد نمایید در غیر این صورت مسئولیت پرداخت خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مبلغ 65 میلیون تومان را تسویه کنید اگر مبلغ اضافی مطالبه کرد می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.