مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ارث پدری قبل فوت

سلام پدرم وقتی 7سالم بود از مادرم جدا شدن و درطلاق نامه نوشته بچه ها مجانا به مادر واگذار شده و مادرم مهریه رابخشیده الان 33سالمه دختر هستم و هیچوقت پدر سراغی ازما نگرفته و ازدواج مجدد و فرزندانی دارند آیا میتوانم درخواست حق ارث قبل فوت کنم یا نفقه فرزند به من تعلق نمیگیرد؟ ایشان درشهردیگری هستنو آدرسشان راندارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حق ارث تعلق نمی گیرد.
صرفاً می توانید نفقه خود را از این تاریخ به بعد مطالبه کنید.
توجه داشته باشید اگر ازدواج کرده باشید و یا اینکه شاغل باشید و درآمد داشته باشید نفقه تعلق نمی گیرد.
بهتر است دوستانه با پدرتان مشکل را حل و فصل کنید و شکایت راه حل خوبی نیست.
اگر پدرتان در زمان فوت اموالی داشته باشد بین تمام وراث تقسیم می شود که به شما نیز مثل بقیه فرزندان تعلق می گیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ارث به شما تعلق خواهد گرفت و شما بعد از فوت پدر جزء وراث خواهید بود
در باب نفقه نیز بایستی گفت اگر شما مجرد و بیکار باشید میتوانید نسبت به نفقه آینده خود دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را به ثبت برسانید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ارث برای بعد از فوت هس.برای نفقه گذشته خیر.اما درصورتی که شاغل نیستید ومجرد هستید میتوانید دادخواست مطالبه تفقه از بدهید از زمان دادخواست شاملتان میشود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

ارث خیر ولی نفقه اگر در سن پیش از ازدواج هستید بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر قبل از فوت مورث ، امکان مطالبه ارث وجود نخواهد داشت

بله اگر شما دختر مجرد باشید شما میتوانید در دفتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه را
به طرفیت پدر مطرح نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تا قبل از فوت پدر نمی‌توانید تقاضای ارث کنید
مطالبه نفقه گذشته شما نیز امکان‌پذیر نمی‌باشد
می‌توانید درخواست مطالبه نفقه حال و آینده خود را نمایید

سید رحیم هاشمی

جناب آقای سید رحیم هاشمی :

سلام و درود برشما کاربر گرامی. با توجه به سن شما امکان الزام پدر و تعلق نفقه به شما امکان پذیر نمی باشد در خصوص ارث هم همان طور که از عنوان آن مشخص می باشد مربوط به پس از فوت می باشد بنابراین قبل فوت ایشان امکان پذیر نمی باشد.

محمد فلاح

جناب آقای محمد فلاح :

با سلام . برای راهنمایی دقیق و جامع لطف بفرمایید تماس بگیرید .

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

ارث بعد از فوت ایجاد میشه اما اگه شما شاغل نباشید و ازدواج نکردید و درآمدی ندارید میتوانید برای نفقه اقدام کنید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام خیر نمی توانید اگر وصل مالی ایشان خوب است و وصع مالی شما خوب نیست بله می توانید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در مورد سهم الارث که نمیتوانید اقدامی انجام دهید چون تا فردی فوت نکرده است نمیتوان اموال وی را به عنوان ارث تلقی کرد اما چنانچه ازدواج نکرده باشید میتوانید در صورتی که کدملی پدر خود را داشته باشید اقدام به مطالبه نفقه نمایید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درخواست سهم الارث قبل از فوت خیر. نفقه تحت شرایطی ممکن است بشما تعلق بگیرد.