مشاوره حقوقی رایگان - ترک کار

سلام و درود
بنده 2ساله در شرکت خصوصی مشغول بکار هستم باسفته 60میلیونی حسن به انجام کار.
6ماهه که مدت قراردادم تموم شده ولی بیمه وحقوق پرداخت میشده باتوجه به شرایط قادر به ادامه همکاری نمیباشم استعفای کتبی ارائه دادم و یک ماه بعد سرکار نرفتم
الان تهدید به شکایت کردند که ترک کارکردم و استعفا تحویل ندادم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت استرداد سفته خود اظهارنامه ارسال کنید و اگر جهت اثبات استعفای خود ساعد یا مدرکی ندارید میتوانید اعلام کنید که صاحب کار شما را از کار اخراج کرده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه قرارداد کار منقضی شده است فلذا شکایت کارفرما نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت
از سوی دیگر شما بایستی نسبت به استرداد لاشه سفته‌ها اقدام بفرمائید
برای اینکار ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم افاقه دادخواست به خواسته استرداد لاشه سفته‌ها را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سجادپرویزی

جناب آقای سجادپرویزی :

1وقتی موعد ومهلت قرا داد شما تموم شده .صحت استعفا مورد ایراد نیست

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با توجه به پایان قرار داد و اعلام کتبی شما مشکلی نخواهد داشت