مشاوره حقوقی رایگان - قاضی

سلام قاضی پرونده چون برادرش بود منو بی گناه محکوم کرد باید چکارکنم اگر وقت داری جواب بنده را بدهید چکار کنم؟
تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قاضی صلاحیت رسیدگی به پرونده را نداشته و شما می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید و اعلام کنید که قاضی صلاحیت رسیدگی به پرونده را نداشته است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خب مورد‌پرونده و شرح ماوقع را بفرماایید در خدمتم

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از موارد رد دادرس است و در مهلت مقرر قانونی نسبت به تجدیدنظرخواهی اقدام کنید و به این موضوع اشاره بفرمائید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام مورد از موارد رد دادرس هست ، میتوانید اعتراض به رای در مهلت مقرر نموده و مراتب رد دادرس را اعلام نمایید