مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سند ملک

چند سالی هست که خانه کلنگیمان رو مشارکتی ساخته ایم و برای هر واحد از آپارتمان جدید هم سند گرفته ایم اما به دلیل اختلافات بین ما و سازنده هنوز برای تقسیم نامه به محضر نرفته ایم و در این مدت تمام سندهای واحدها دست سازنده هست
حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه سند یکی از واحدها به نام من هست سازنده میتونه از این سندها سوء استفاده کنه؟
بهتره که سند خودم رو ازش بگیرم و دست خودم باشه یا چون سند به نام من هست نمیتونه سوء استفاده کنه؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
نمی تواند اقدامی با سند شما انجام دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید اگر سازنده همکاری نکرد می توانید طرح دعوی کنید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

امکان سوء استفاده بعید است مکر ندرک دیگری داشته باشد ولی بهتر است طرح دعوی در حهت اخذ اسناد بکنید
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام هر احتمالی میرود نگران نباشید بوقت لازم دفاع میکنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دوستانه مشکل را حل و فصل کنید اگر سازنده همکاری نکرد می توانید طرح دعوی کنید.