مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک از طرف فروشنده

سلام یک خانه خریدیم طبق مبایعه نامه مبلغ 85 درصد پول را قبل از زدن سند دادم و 15 درصد دیگریه چک بعد سند موقع سند در دفتر خانه نیامد وعدم حضور راگرفتم تو مبایعه امه نوشته در صورت نقد نشدن هر یک از چکها از قبیل ... فروشنده ظرف هفت روز میتواند معامله را فسخ و ده درصد را به عنوان وجه التزام بردارد حالا رفته چکمو برگشت زده میگه فسخ میکنم ایا میتواند فسخ کند و چند روز مهلت شکایت دارد تا فسخ کند ممنون

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
با توجه به توضیحات شما خیر قرارداد قابل فسخ نیست
باید مبایعه‌نامه به صورت دقیق بررسی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه.
اگر طبق قرارداد حق فسخ ایجاد شده باشد در این صورت می تواند معامله را فسخ کند.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

باید مفاد مبایعه نامه بررسی شود اگر پرداخت باقی ثمن منوط به سند زنی شده باشد امکان فسخ ضعیف است در غیر این صورت امکان پذیر است . اعمال حق فسخ فوری است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در مبایعه نامه وصول چک منوط به تنظیم سند رسمی شده نمی تواند فسخ کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه پرداخت 15درصد الباقی ثمن معامله منوط به حضور در دفترخانه و تنظیم سند رسمی بوده است فلذا حق فسخ برای فروشنده بوجود نیامده است.
شما می‌توانید نسبت به الزام فروشنده نسبت به تنظیم سند رسمی اقدام کنید. برای این امر ابتدا می‌توانید از طریق ارسال اظهارنامه اقدام کنید و در صورت عدم افاقه، دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی را به ثبت برسانید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باید شرایط قرارداد مورد بررسی دقیق قرار بگیره
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طبق قرارداد حق فسخ ایجاد شده باشد در این صورت می تواند معامله را فسخ کند.