مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در انتقال سند

ضمن عرض ادب واحترام،بنده یک آپارتمان درتاریخ1402/2 خریداری کردم وبابت انتقال سند از کل مبلغ آپارتمان300ملیون کسر گذاشتم تازمانی که سند بنامم انتقال بدهدفروشنده ازتاریخ شروع قولنامه تا7/22فرصت گرفت جهت انتقال سند (ضمنا در قولنامه خسارت تاخیر قید شده بابت هر روز تاخیر انتقال سند مبلغ 2ملیون تومان میباشد)،همچنان پس از گذشت 5ماه سند اماده انتقال نشده واحتمالا اینطور که پیگیری کردم انتقال سند 1سال زمان بره ضمنابنده یک اظهارنامه براشون فرستادم ولی هنوز جواب ندادن ،لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در تاریخ جدید در این خصوص توافق شده از آن تاریخ در غیر این صورت از زمان مطالبه خسارت به شما تعلق می‌گیرد