مشاوره حقوقی رایگان - در مورد ساعت کاری سخت و زیان‌آور

بنده در کارگاهی کار میکنم که شغل محوله جزو کارهای سخت و زیان‌آور تایید میشود. ساعت کاری روزانه برای بنده 8 ساعت هست یعنی در عرض یک هفته کاری 48 ساعت
پرسشی که هست این که ، بنا به ماده 52 قانون کار که این ساعت نباید روزانه بیش از 6 ساعت و هفتگی بیش از 36 ساعت باشد ، آیا قانونا بنده این حق را دارم که برای 2 ساعت کار اضافه روزانه‌ام از کارفرما طلب اضافه کاری کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

محمد هادی جعفرپور

جناب آقای محمد هادی جعفرپور :

بله باید اضافه کار شما محاسبه شود