مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور سیکلت بدون راکب

سلام بنده مالک موتور سیکلتم اسم و کد ملی که خورده برای راکب داخل برگه پارکینگه نیست برای ترخیص کردن با اینکه گواهینامه داره نمیاد ، برای ترخیص من الان چیکار باید بکنم موتورم ترخیص بشه نمیتونم شخص دیگری رو با گواهینامه ببرم با این که اسمش به عنوان راکب ثبت شده تو برگه با گواهینامش در بیاره موتورم رو اسم ایشون جایگزین بشه یا وکالت کاری بدم میتونه با گواهینامه ای که داره ترخیص کنه ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا می‌بایست مشخص شود که به چه دلیل موتور توقیف شده است و مالک می‌تواند با اطلاع از آن و رفع علت توقیف موتور خود را ترخیص کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علت توقیف بایستی شناسایی شود تا بر اساس آن، مالک اقدام به ترخیص موتور از پارکینگ کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.