مشاوره حقوقی رایگان - برگ سبز خودرو

با سلام بنده یک خودرو خریداری کردم مبلغو کامل پرداخت کردم و مدارک از جمله کارت خودرو بیمه نامه تحویل گرفتم و وکالت محضری بابت نقل و انتقال سند از فروشنده گرفتم اما بدون برگ سبز امکان نقل و انتقال ندارم بدون حضور فروشنده میتونم درخواست مفقودی برگ سبزو بدم تا بتونم سندو به نام خودم انتقال بدم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر برگ سبز خودرو مفقود شده باشد و شما در وکالتنامه اختیار مراجعه به اداره مربوطه و درخواست المثنی مدارک را داشته باشید شما میتوانید درخواست بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در وکالت‌نامه حق اخذ سند المثنی برای شما در نظر گرفته شده است بله می‌توانید اقدام نمایید در غیر این صورت می‌بایست از طریق دادگاه اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در وکالت نامه نسبت به اخذ سند المثنی از سوی شما اشاره شده باشد این اختیار را دارید که با اعلام مفقودی، المثنی برگ سبز را دریافت کنید.

محمد یاری

جناب آقای محمد یاری :

می توانید برعلیه فروشنده دادخواست مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در وکالت‌نامه چنین حقی داشته باشید امکانپذیر است

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
اگر در وکالتنامه شما اخذ سند المثنی در خصوص برگ سبز خودرو ذکر شده باشد می توانید انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن وکالت‌نامه شما دارد اگر �اجعه به ادارات برای گرفتن المثنی قید شده باشد می‌توانید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

باید دادخواست اثبات وقوع بیع و تنظیم سند بدهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه در اختیارات وکالت نامه اعطایی وجود داشته باشد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام چنانچه در وکالتنامه اختیار داشته باشید میتوانید المثنی بگیزید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما درخواست اعلام مفقودی برگ سبز را بنمایید و بعد از 10 روز از تاریخ آگهی مفقودی به مراکز تعویض پلاک مراجعه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مبایعه نامه داشته باشید می‌توانید درخواست مفقودی سند دهید و از طریق راهور پیگیری کنید

بهنام اسکندرزاده

جناب آقای بهنام اسکندرزاده :

بدوا با مراجعه به دفتر روزنامه اقدام به اعلام مفقودی برگ سبز نمایید سپس ظرف 10 روز بعد از نشر اگهی اقدام به اخذ برگ سبز بنام خود بنمایید