مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

وقت بخیر. دادخواست اجرت المثل ماترک تحت تصرف وراث رو سال گذشته دادم. بعد از 10 ماه کارشناس برای تعیین میزان هزینه تعیین و به دادگاه گزارش داد. و خوانده اعتراض نکرده فقط یک دفاعیه به دادگاه داده و نسبت به اینکه طی 15 سال حق وراث رو به زور نگه داشته خودشونو تبرئه کرده و کلی دروغ در دفاعیه گفته. حالا 13 خرداد و 18 تیر و 6 شهریور تاریخ نظارت بوده جابجا شده. در 4 مهر دوباره رسیدگی با دعوت از طرفین رو دادگاه خواسته آیا این روال عادی هستش یا دادگاه با این دفاعیه کذب از جهت اصلی داره منحرف میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
نياز به مطالعه پرونده در دادگستري مي باشد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
طبیعی است
به همین دلیلی جلسه مهرماه تشکیل می شود
بار اثبات هر ادعا بر عهده مدعی است
اگر شما تقاضای اجرت المثل دارید قاعدتا آن ها نیز بر این منوال دفاعاتی مطرح می کنند