مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه سرقفلی

سلام پدرم در سال 62 فوت نمودند زمان حیات یک مغازه سرقفل داشتند که از سال 44 خریده بودن وبه شغل بلور فروشی مشغول بودند .بعد از فوت ما ورثه این مغازه را اخیرا به فرد دیگری اجاره دادیم با شغل نجاری .حالا موجران بر علیه شکایت کرده و تقاضای تخلیه عین مستاجره را دارند . سوالم این است ایا ایشان می توانند این مغازه رو از ما بگیرند بدون اینکه پولش را بما پرداخت کنند؟ حق کسب و پیشه بما تعلق میگیرد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است
قرارداد اجاره حق کسب و پیشه شما ، مشمول قانون موجر و مستاجر 56 خواهد شد
طبق قانون 56 ، مستاجر حق کسب و پیشه ، حق انتقال مورد اجاره را نخواهد داشت مگر با موافقت مالک یا مگر در قرارداد اجاره ، اجازه
انتقال به غیر را داشته باشید
و در صورت عدم اجازه مالک ، مالک میتواند دادخواست تخلیه و فسخ قرارداد را با پرداخت نصف حق کسب و پیشه اقامه نماید
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید