مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ضرر نفسی شرفی مالی و قذف

با سلام وقت بخیر
بندهبه زن دایی خود فحاشی کردم و صدایه بنده را ضبط کرده.و از من شکایت کرده به موضع های زیر:
تهدید به ضرر نفسی شرفی و مالی
توهین به اشخاص عادی
قذف
بنده را از کلانتری جهت تطبیق صدا خواستن که کارشناس صدا گفت صدا تطبیق دارد با صدایه شما.و شما هستین.
آیا بنده میتوانم منکر صدا شم با این حال که کارشناس تایید کرده؟
جرم بنده چیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به تطبیق صدا، انکار شما فایده‌ای نخواهد داشت. مجازات توهین، جزای نقدی از 6 میلیون تومان تا 24 میلیون تومان است. مجازات قذف، 80 ضربه شلاق حدی است. مجازات تهدید، حبس تا 2 سال می‌باشد.