مشاوره حقوقی رایگان - شهادت وراث

یکسال از فوت پدرم می‌گذرد که یکی از 3برادرانم نیز فوت شد. که ایشان در زمان حیات تمام سهم ارث خودرا از خود پدر دریافت کرده و هزینه خرید یک باب منزل و ازدواجش شد.حالا بقیه وراث چگونه باید این موضوع را در دادگاه اثبات کنند.وقتی خودش فوت شده و ورثه مدعی ارثیه هستند. شهادت مادروبرادر و خواهر کافیست یا رسید بانکی و قرارداد رسمی لازم دارد؟

پاسخ ها :

بهروز مافی

بهروز مافی :

قبل از فوت ، آن چه به یکی ز وراث انتقال داده می شود ، مشمول عنوان ارثیه نیست و در هر حال ، ایشان جزو وراث هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید سهم الارث برادر پرداخت گردد
حتی در صورت اثبات دریافت پول توسط برادر ، هیچ تاثیری در سهم الارث برادر متوفی ندارد و باید سهم
ایشان پرداخت گردد

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام وقتتون بخیر هزینه ازدواج و خانه نمیتونه ارث اون شخص باشه و اثباتشم با شهادت خواهر برادران امکان پذیر نیست اما اگر برادرتون قبل از پدر فوت کرده باشه ورثه برادرتون ارث نمی برند