مشاوره حقوقی رایگان - اعلام شهادت وراث به نفع وارث متصرف

باسلام مجدد سوال بعدی اینه ایا بنده به عنوان شاکی از وراث بخاطر ماترک وراث میتوانند بر علیه بنده و به نفع برادر متصرف شهادت بدن که این ارث به برادر متصرف پدرمان هبه کرده در حالی که زمان فروش این ملک توسط برادر متصرف وارثین به سن قانونی نرسبده بودن و ایا شهادت دو دختر و یک پسر که یکی از دختران همانی است که ملک را از برادر متصرف بدون مدرک خریده به نفع متصرف میتونن شهادت بدن که ملک پدرمان هبه کرده و ایا شهادتشون قابل قبوله در حالیکه ذینفع و طرف دعوی اینجانب هستن اما بدون هیچ هبه نامه ای و یا شاهدی غیره میتونن شهادت بدن ضمنا یا فایل صوتی از واتساپ از برادرم دارم که گفته خودم ملک رو خریدم و قولنامه هم دارم و از طرف دیگه به برادر کوچکم گفته که هبه نامه با چند شاهد دارم که هیچکدام از ان ادعاها رو دارا نمی باشه و تناقص تو حرفهاش هست ایا این فایل صوتی و ادعای دروغ که پیش برادر کوچکم کرده میتونه محکوم بشه یا نه ممنون از زحمات شما

پاسخ ها :

عصمت عبدالرزاق

سرکار خانم عصمت عبدالرزاق :

با درود
با مواردی که مطرح فرمودید امکان اخذ رأی 50-50 است ولی چنانچه ادله شما قوی تر باشد احتمال اخذ رأی به نفع شما بیشتر می شود . موفق باشید