مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لوازم خودرو

با سلام،چند روز پیش از خودرو بنده لوازمی از جمله ضبط و باند و لوازم موتور مثل دینام ، اچار و ... سرقت رفته،امروز در سایت درج آگهی ضبط خودم رو دیدم و بخاطر نشانه هایش مطمئن هستم برای خودم هست، چیکار باید بکنم لطفا امکان دارد 1_ چطور ثابت بکنم که مال من است، حتما به راحتی دزدی را گردن نمیگیرد 2_بقیه لوازم رو چطور، چون دزد یک قلم گرفته شده بقیه اقلام رو میشه پس گرفت
راه حل قانونی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با دایره آگاهی و کلانتری همراه شوید و رایزنی نمایید جهت دستگیری

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح دعوی و شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر اطمینان دارید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه سرقت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر شکایت کرده اید به کلانتری مراجعه کنید که شکایت نانه را آنجا تنظیم کرده اید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق مراجع انتظامی موضوع را پیگیری کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما آگهی دهنده را به آگاهی یا دادسرا معرفی کن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکوائیه تحت عنوان مجرمانه سرقت را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید‌.