مشاوره حقوقی رایگان - نمزدگی

سلام خدمت شما ،من یکسال که مستأجرم و ازروز اول که اومدم با این که شاهد دارم بنایی که در همسایگی ما زندگی می‌کنه وخود موجر اونو آورد خرابی های تراس رو نشون داد و گفت بیا بنایی کن ولی ایشان نیامد یعنی دیگه موجر پیگیر نشد بعداز 10ماه آزمون شکایت کرد که خسارت زده تراس کارشناسان اومد از سمت موجر و همون روزهم در حال شستن فرش بودم که از همه ی اونا عکس گرفت ونوشت و چندتا دبه ی مایع 10لیتری آب بخاطر قطع شدن آب کنار حمام اونم نوشت استفاده از شوینده ی نامتعارف 3ماه دیگه وقت رسیدگی دادگاه باید برم خانه هم باید تخلیه کنم آیا با تخلیه ی من که هنوز دادگاه نرفتم .....

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در موعد مقرر خانه را تخلیه نمایید
و از بابت خسارات وارده باید در دادگاه دفاعیات خود را ارائه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد بایستی شما در مورد مقرر اقدام به تخلیه ملک کنید.