مشاوره حقوقی رایگان - داوری

من سال 96 سره یه قراداد مشارکت در ساخت مالک به داوری مراجعه کرد یه مبلغی به عنوان خسارت دیرکرد تحویل و متریال حکم به نفع مالک داد در مورد سند انتقال به نام سازنده یا خاسته های سازنده رای نداده یه دادخواست سال 1400 بایت انتقال اینا به دادگاه شده سال402 رای داده بدوی به داوری مراجعه شود
اصولا چند بار میشود به داوری مراجعه کرد و آیا بعدش میشود دادخواست به دادگاه داد برای انتقال سند در قرار قید شده بود سقف 3 وم ولی انتقال داده نشده

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

اگر در قرارداد موضوع اختلاف به داوری ارجاع داده شده هر بار اختلاف پیش اید داور باید رای دهد مگر اینکه استعفا دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر بار که اختلاف بین طرفین قرارداد به وجود بیاید برای رفع اختلاف به داور مراجعه می‌شود و محدودیت و سقفی در ارجاع اختلاف به داوری وجود ندارد. وانگهی زمانی که در قرارداد داور تعیین شده باشد دادگاه صلاحیت رسیدگی به حل اختلاف را ندارد و در صورت طرح دعوی در دادگاه، قرار عدم استماع دعوا صادر خواهد شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
به علت اینکه در قرارداد شرط داوری ذکر شده است پس داور صلاحیت رسیدگی خواهد داشت و داور باید در مورد این موضوع رأی صادر نماید

خیر رای داور قطعی و لازم الاجرا خواهد بود