مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن موتور سیکلت

سلام میگم من میخوام یک موتور 200 شیرکوه مزایده بگیرم میشه بعدش با برگه مزایده براش سند بگیرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق راهنمایی و رانندگی موضوع را پیگیری کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اگر مزایده از طریق مراجع قانونی انجام شده است بله امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با مشکل مواجه میشوید ولی در این حال از طریق راهنمایی رانندگی موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه در مزایده باشد یا نباشد تاثیری در مالکیت شما ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مزایده به صورت قانونی برگزار شده باشد و مدارک مالکیت آن به شما انتقال پیدا کند این امکان وجود دارد