مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ اخطاریه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت ومرتبط

به عنوان مطلع جهت ادای توضیح در این شعبه حاضر شوید نتیجه عدم حضور جلب است
دعوی آقای ایکس به طرفیت ایکس مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فعلاً شما در مظان اتهام هستید و به عنوان مطلع اظهارات شما اخذ خواهد شد و در صورتی که اتهام متوجه شما باشد به عنوان متهم تفهیم اتهام خواهید شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در حال حاضر از شما شکایت نشده است و به عنوان متهم به شعبه احضار نشدید. می بایست به عنوان مطلع در شعبه حاضر شوید و به سوالات پاسخ دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما فعلا به عنوان مطلع احضار شده اید و در مهلت مقرر حاضر شوید و پاسخ خود را اعلام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
با ضامن معتبر مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شما شکایت شده است و شعبه دادسرا فعلا شما را به عنوان مطلع احضار کرده است.
در زمانی که به عنوان مطلع احضار می شوید صرفاً اظهارات شما اخذ خواهد شد و امکان بازداشت یا اخذ ضمانت وجود ندارد
بعد از اخذ اظهارات اگر اتهام را علیه شما وارد نداند منع تعقیب صادر می کند
ولی اگر اتهام را وارد بداند بار دوم به عنوان متهم شما را احضار می کند و به شما تفهیم اتهام می کند که از شما ضامن اخذ می شود اگر مبلغ سرقت بیشتر باشد ممکن است وثیقه بخواد.
بعد از تفهیم اتهام شعبه دادسرا تحقیقات را کامل می کند و اگر لازم باشد مجدد شما را احضار می کند که اگر براساس مدارک شما را مجرم تشخیص دهد آخرین دفاع را از شما اخذ می کند و سپس پرونده را با صدور قرار جلب به دادرسی به دادگاه ارسال می کند .
و اگر اتهام را وارد نداند قرار منع تعقیب صادر می کند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بر علیه شما شکایتی انجام نشده است و همانطور که در متن سوال اشاره کردید طرفین دعوا اشخاص دیگری هستند که شما را به عنوان مطلع به دادسرا معرفی کرده‌اند. بنابراین در مهلت مقرر در دادسرا حاضر شوید و جای نگرانی از این باب وجود ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق ابلاغیه اقدام نمایید به صراحت در آن درج شده است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام به عنوان مطلع دعوت شده اید که باید حضور یابید