مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت نشتی آب از همسایه

با درود و احترام خدمت شما طبقه بالایی ما به دلیل بی توجهی مالک و مستأجر مبنی بر نشتی آب باعث خسارت به منزل ما شد و مالک بدون اطلاع و پرداخت خسارت و بر طرف کردن نشتی آب ملک خود را فروخت.مالک جدید هم بعد از چند ماه بی توجهی و وارد شدن خسارت بیشتر به منزل ما کار به درگیری با مستأجر و شکایت و دادگاه کشید.کارشناس خسارت‌های وارده را تأیید و تعیین خسارت کرد،آیا پرداخت همهٔ خسارت بر عهده مالک جدید است؟چهار روز دیگه دادگاه دارم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که با آگاهی از حقوقم در دادگاه از حق خودم دفاع کنم.شرمندهٔ محبت‌های شما هستم و تشکر میکنم. ارادتمند شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
باید می نوشتید که خواسته شما در دادخواست تان چی بوده است؟
ولی آنچه مسلم است تعمیر ملک شما بر عهده مالک جدید است ولی بهتر بود دادخواست را به طرفیت هردو مالک جدید و قدیم می نوشتیید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قسمتی از خسارت برعهده مالک و قسمت دیگر برعهده مالک قبلی است که در این خصوص دادگاه اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله خریدار جدید به عنوان قائم مقام مالک سابق مسئولیت خواهد داشت و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بخشی از خسارت بر عهده مالک جدید و بخشی از خسارت بر عهده مالک قبلی است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام مالک جدید باید پرداخت کند مگر انکه در قرارداد خریدشان مسئولیت بمالک قبل محول شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با توافق مالکین این انتقال صورت گرفته در خصوص خسارات بر عهده مالک جدید است و اعلام می‌بایست مالک قدیم بپردازد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خریدار قائم مقام خاص مالک قبلی بوده و باید از عهده خسارت وارده برآید