مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه قبل از موعد مستاجر

سلام،بنده دو ماه پیش که قرارداد مستاجرم که کابینت ساز بود تخلیه و چون تقاضا زیاد بود بلافاصله توسط املاک با مستاجر جدید ( شغل صافکاری و نقاشی پی دی ار ) قرارداد کد رهگیری تنظیم و پول ودیعه را دست به دست گرفته و بابت ودیعه به مستاجر قبلی پرداخت کردم ،با توجه به چند واحد مسکونی نزدیک سالن و تجربه های قبلی ،قبل از قرارداد از مستاجر صافکار میران ایجاد سر و صدا و آلودگی صوتی را حتی در حضور شاهدین و نوع پی دی ار را پرسیدم که متاسفانه در توضیح نوع پی دی ار گفت که مثل قدیمها دیگه با چکش و قالب تنه کار نمیکنیم و با دستگاه صاف میکنیم و صدایی نداریم ،البته توضیحات اینکه بعد از تحویل ملک متوجه شدیم که کار 24 ساعته و شبانه روزی و دقیقا مثل تمام صافکارها با چکش و وسایلی شبیه آهنگری کار و در مورد دستگاه کاملا کذب گفته بود و علاوه بر ایجاد صداهای زیاد مشکل اصلی ایجاد سروصدا در سکوت شبه ،که باعث اعتراض همسایگان و مانع کار شب برای مستاجر شده که درباره کار شب حتی کلامی هم نگفته بود ،حال با طرح این که حتی به خاطر صدای زیاد همسایه ها نمیذارند کار کنیم تقاضای تخلیه بعد از دو ماه را دارد و شرطی هم در قرارداد نیست ،و مهم اینکه با کتمان (حقیقت کار در شب و عدم وجود صدا ) و حال بهانه قراردادن همسایه ها و حتی تهیه استشهاد همسایگان توسط خودش اظهارنامه تخلیه ارسال کرده ،با تشکر لطفا راهنمایی فرمائید، ت. از کرج

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام تخلیه نمیشود ولی میتوانند شکایت مزاحمت کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی مفاد و شروط قرارداد اجاره است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که اسناد و مدارک مربوطه پیرامون موضوع مطروحه تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرارداد اجاره یک عقد لازم می‌باشد و به تنهایی قابل فسخ نیست و اگر هر یک از طرفین بخواهد فسخ نماید می‌بایست دلیل قانع کننده‌ای وجود داشته باشد