مشاوره حقوقی رایگان - ملک فاقد پلاک ثبتی

با سلام . پدر بزرگ بنده قبل از انقلاب قولنامه ای با شخصی تنظیم نموده اند که طی آن چند ملک از طرف پدر بزرگ من با چند ملک از طرف شخص مقابل به صورت تهاتر قولنامه شده است . پدر بزرگ من برای یکی از سه ملک مورد معامله در این قولنامه سند نیز گرفته ولی دو ملک دیگر را اقدامی نکرده بودند و طرف مقابل نیز دو ملک را که در قولنامه قید شده بود از ما تحویل گرفته اند. اکنون در قولنامه یک ملک در تهران ولی با آدرس قدیمی آن در محله ای که در آن سالها خیابان کشی نشده ولی دارای پلاک اصلی و فرعی می‌باشد. ولی ملک دیگر در شهرستان است و به اینکه در کیلومتر فلان جاده فلان به صورت زمین زراعی که در آن کارخانه ای وجود داشته نوشته شده و پلاک ثبتی برایش ذکر نشده. چطور میشود آن دو ملک را اقدام کنیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و با توجه به مفاد مبایعه‌نامه و دلایل و مستندات ، دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی یا اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا با تامین دلیل جانمایی کنید و مبک را پیداکنید سپس بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام به اثبات مالکیت الزام به تنظیم سند رسمی و تحویل مبیع

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا جانمایی و تشخیص موقعیت ملک و تطبیق آن با وضع موجود در طبیعت توسط کارشناس رسمی دادگستری باید انجام شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق جهاد کشاورزی یا اداره ثبت پیگیری کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

با طرح دادخواست اثبات بیع و الزام به تحویل مبیع کار رو انجاک بدین