مشاوره حقوقی رایگان - فروش خارج از شبکه و گرانفروشی تجهیزات پزشکی

سلام اداره غذا و دارو پرونده ای به عنوان فروش خارج از شبکه وگرانفروشی به مبلغ 100 میلیون تومان به تعذیرات ارسال کرده باتوجه اینکه اولین بار هست که پرونده در تعزیرات تشکیل می‌شود حداکثر مبلغ جریمه چقدر خواهد بود؟ ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا ده برابر امکان پذیر است
بار اول امکان بهره مندی از تخفیف و نهاد های ارفاقی متصور است