مشاوره حقوقی رایگان - سرقت سگ و زورگیری

وقت بخیر و خسته نباشید
بنده متأسفانه سه شب پیش و آخر شب که خیابان و کوچه خلوت بود داشتم سگم رو میچرخوندم که دو نفر سارق با یک موتور و با سر و صورت های پوشیده و با تهدید چاقو به بنده حمله کردند و بعد از چند دقیقه ای درگیری هم به بنده صدمه زدن و هم سگم را بردند.
خوشبختانه این درگیری توی دوربین های مداربسته چند تا از همسایه ها ضبط شده ولی سارقان متواری شدند.
خواستم از محضر جناب‌عالی بپرسم که آیا من می‌تونم با استفاده از دوربین های مداربسته خیابان های شهر که خوشبختانه در تمام خیابان های شهرستان موجود می‌باشد آدرس سارقان رو پیدا کنم و اگر می‌توانم چکار باید انجام بدم.
لطف می‌کنید بنده رو راهنمایی کنید؟
پیشاپیش یک دنیا ممنونم از راهنمایی شما بزرگوار...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت کنید و از طریق شعبه مربوطه موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه سرقت مسلحانه و ضرب و جرح را مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان سرقت می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.