مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه دختر از خانواده

دختر مجرد26 ساله هستم
پدر و مادرم از هم طلاق گرفتم
از بچگی پیش پدرم زندگی میکردم
5سالی هست پیش مادرم زندگی میکنم
پدرم کمک مالی به من نمیکند و میخوام یارانه م رو جدا کنم
راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید. حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به اداره هدفمندی یارانه‌ها مراجعه نمایید همچنین می‌توانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به عنوان سرپرست تلقی گردید امکان جدایی وجود دارد در غیر این صورت خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای جداسازی یارانه به سازمان هدفمندی یارانه‌ها مراجعه بفرمائید و از این طریق پیگیری کنید همچنین شما میتوانید از باب نفقه نیز اقدام کنید و در همین راستا دادخواست به خواسته مطالبه نفقه فرزند را به طرفیت پدر خود در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود با داشتن مدارک به پلیس به اضافه 10مراجعه نماید