مشاوره حقوقی رایگان - تایید مرخصی استعلاجی

سلام من سرباز ارتش هستم توی مرخصی بیمار شدم و دکتر متخصص یک هفته برام استعلاجی نوشت که بردم بیمارستان ارتش و تایید شد و مهر برجسته زدن و ثبت کردن
بعد که به یگان خودم که توی بیمارستان شهر دیگه ارتش هست اطلاع دادن گفتن که نه ما فقط با سه روز موافقت می‌کنیم بعد سه روز باید بیای، با این شرایط وقتی هفت روز تایید شده و مهر برجسته خورده ، اونا میتونن غیبت بزنن چون میگن با سه روز موافقت میکنیم؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید.