مشاوره حقوقی رایگان - تایید مرخصی استعلاجی کارگر

با سلام بنده 31 روز استعلاجی تایید شده داشتم و برج 5 بوده ولی به دلیل رد نشدن بخشی از بیمه من در برج 5 شعبه گفت که باید این بیمه که برات رد نشده کارفرما برات رد کند که درست بشود و بعد از 5 ماه آمدن و رفتن بالاخره درست شد و چند روز کسری سابقه من رد شد و رفتم شعبه چند روز دیگز پول استعلاجی برای من واریز میشود. کل استراحت من 56 روز بوده که دکتر برام 31 روز نوشت گفت این رو فعلا ببر تایید کن نتونستی بری کار دوباره بیا برات بنویسم . الان من میتونم این 25 روز باقیمانده رو استعلاجی و بگیرم تایید کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محتمل می‌باشد بهتر است درخواست دهید تا مورد بررسی قرار بگیرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

استعلاجی شما باید به تایید کمیسیون پزشکی صندوق بیمه پرداز برسد