مشاوره حقوقی رایگان - تایید مرخصی استعلاجی

سلام. من 7 روز استعلاجی به خاطر آسیب دیدگی مچ پایم از دکتر مربوطه گرفتم. ولی ساعت اداری تمام شده بود و رئیس اداره نبود که تاییدش کنه. چون خوردیم به تعطیلات 48 ام و وفات پیامبر، 4 روز از استعلاجیم رد میشد. الان اومدم استعلاجی. میشه بعد از اتمام استعلاجی و بازگشت به یگان، برم و تاییدش کنم؟

پاسخ ها :

تایید مرخصی استعلاجی مرخصی استعلاجی قوانین مرخصی استعلاجی استعلاجی