مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام
یه خانمی که در حال جدا شدن با همسرشون هستند بابت کاری به من مراجعه کردند و براشون انجام دادم
(لازم به ذکر از قبل من خواستگار این خانم نیز بودم)
و بعد از انجام دادن کارشون ارتباطی باهاشون نداشتم
بعد از مدت ها همسرشون که درگیر جدا شدن هستن رفتن پرینت گرفتن از شماره خانمشون که شماره هم به نام خانمشون بوده و مدعی شدن که من تحریک کردم خانمشون رو که جدا شن
اصلاً همچین چیزی نیست و همه میدونن خانم بخاطر اعتیاد همسرش داره جدا میشه.
بدون اینکه از من شکایت کنن به اطرافیانم پیغام دادن که از ایشون شکایت میکنم و باعث جدایی من و همسرم شده و مزاحمت ایجاد کرده و وجه اجتماعی من رو دارن زیر سوال میبرن.
من با خانمشون صحبت کردم گفتم من مزاحمتی براتون ایجاد کردم که ایشون پیش اطرافیانم میرن و میگن این آقا مزاحم خانمم شده! ایشون گفتن شوهرش دنبال بهانست.
آیا برای من مشکلی ایجاد میشه یا میتونم اعاده حیثیت کنم؟؟؟
ممنونم کامل و جامع جواب بدین لطف کردین

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام . خیر مشکلی ایجاد نمیشود .اثبات ادعای حیثیت بر علیه ایشان در این مرحله در صورت شهادت شهود و اعلام خانم فرد مزبور قابل پیگیریست .