مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی در صورت اخراج

با سلام. بنده با 28سال سنوات در نهاجا که با داشتن مشکلات خانوادگی و غیبت بالای 6ماه از سوی کمیسیون 104 اخراج شدم که به دیوان عدالت شکایت کردم که خواستم بدونم امکانش هست که با توجه سنواتم رای به بازنشستگی ام صادر کنن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون بالای 15 سال سابقه دارید سه پنجم حقوق بازنشستگی به خانواده شما در صورت موافقت کمیسیون انضباطی یا دادسرای نظامی تعلق خواهد گرفت

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای دانستن پاسخ دقیق باید سن و جنسیت خود را نیز مطرح می‌کردید اما با این تفاسیر ظاهراً امکان بازنشستگی با محاسبه تعداد سنوات وجود دارد