مشاوره حقوقی رایگان - اخطاریه /احضاریه

با سلام و خسته نباشید بنده چند وقت پیش تصادف کردم با موتورسیکلت و گواهینامه نداشتم مقصر هم نبودم مقصر بدون هیچ اعتراضی در دادگاه با دادن بیمه و اصالت بیمش ماشینشو ازاد کرد و من برای نداشتن گواهینامه رفتم دادگاه کیفری و جریمه پرداخت کردم و بعد موتورسیکلتمو از پارکینگ خارج کردم و رفتم بیمه کارای خسارت موتور و دیه رو انجام دادم الان ابلاغیه اومده مهلت حضور 10روز برای ادای توضیح دعوی به طرفیت من مبنی بر نداشتن پروانه رسمی رانندگی میخواستم ببینم حالا ک من موتورسیکلتمو ازاد کردم و کارای بیمشو انجام دادم لازمه برم دادگاه و حضورم الزامیه؟لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنونم تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. باتوجه به محکومیت وپرداخت جریمه. موردی ندارد. لذا حتما به دادگاه درموعدمقررمراجعه و پرداخت جریمه را اعلام کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌بایست حتماً به دادگاه مراجعه شود