مشاوره حقوقی رایگان - سمت در پرونده

سلام و خسته نباشید
تو ثنا ی من شماره پرونده ای که مربوط به پسرم هست و توسط من مع الواسطه به وکیل شکایت طرح شد که منم شاکی بودم و بدلیل کم کاری و بی توجهی وکیل ...خودم پرونده رو پیگیری میکردم و مدارک میدادم حتی دادیار منو خواست که ادرس و سی دی فیلم رو که داده بودم باز نشده بود دوباره بدم بعدش گفتن شما سمت ندارین و اجازه ی پیگیری و شرکت در مراحل دادرسی رو بهم ندادن و تو ثنا میزد اجازه ی دسترسی به پرونده رو ندارین و برای اطلاع از پرونده حضورا به شعبه مراجعه کنید و هر بار میرفتم پرینت ثنا رو نشون میداد م میگفتن ثنا دلیل نمیشه
1 _ اگه من سمت ندارم چرا همون شماره تو ثنای من هست ؟
2قانونا می تونستن این حق رو از من بگیرین ؟
3 چون من می تونستم مجرمیت طرف دعوی رو ثابت کنم عمدا اینکار رو کردن و خیلی محرز نفوذ شده تو پرونده
چطوری باید اقدام کنم ؟
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما شاکی پرونده هستید و یکی از طرفین دعوا باشید و در شکوائیه نام شما بعنوان شاکی قید شده باشد دارای سمت خواهید بود و اجازه دسترسی به پرونده را خواهید داشت در صورت تخلف شعبه از طریق سرپرستی مجتمع قضایی اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست قیم یا توسط وکیل موضوع پیگیری شود