مشاوره حقوقی رایگان - در ورود به پرونده می نویسد شما هیچ سمتی در پرونده ندارید

با سلام و خسته نباشید من در پرونده‌ای متهم بر کلاهبرداری رایانه‌ای هستم که از بازپرسی دادگستری اردبیل ابلاغ الکترونیکی دریافت نمودم که ظرف مدت 5روز خود را به شعبه مراجعه کنید این در حالیست که من ساکن استان البرز هستم و نمیتوانم از محتویات پرونده اطلاع پیدا کنم در ورود به پرونده می نویسد شما هیچ سمتی در پرونده ندارید موندم چکار کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بار اول مراجعه نکنید اگر دومرتبه ابلاغ امد پیگیری کنید مشکلی نیست