مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن سمت در پرونده

برای من پیام آمده دادخواست از خدمات قضایی به شعبه حل اختلاف شهرمون ارجاع شده وارد سایت که میشم میگه ذی سمت نیستید و هیچی نشون نمیدهد چه احتمالی هست برای پرونده ممکن هست برای شهادتی چیزی باشد چون من اصلا مشکلی ندارم با کسی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدتی صبر کنید
بعد از چند روز و ابلاغ وقت رسیدگی می توانید روند پرونده را مشاهده کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
این احتمال هم وجود دارد که به عنوان شاهد احضار شده باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پیام از سامانه عدل ایران برای شما آمده است قطعا صحیح است بعد از مدتی که سه گانه‌سازی شعبه انجام شد از طریق سامانه اطلاع رسانی قسمت روند کار پرونده را چک کنید

حبیب جوادی اصل

جناب آقای حبیب جوادی اصل :

باسلام کاربر گرامی
بله احتمال دارد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
برای اطلاع می توانید حضوری به شعبه مراجعه کنید.
موفق باشید .